Magne B6 Express étrend-kiegészítő por tasakban édesítőszerrel 10x
2,245 Ft
Gyártó:: Sanofi
Elérhető: Raktáron

Darab:

Kiegyensúlyozott lelkiállapotra törekszel, de a munka, mindennapi teendők miatt ért terhelés ezt szinte lehetetlenné teszi? A kellemes citromízű MAGNE B6 EXPRESS étrend-kiegészítő por tasakban édesítőszerrel segíthet napi 1 db tasak vízben való feloldásával és bevételével. A termék formátumának és bevételének köszönhetően hamarabb jut el a felszívódás helyére.


Magne B6 Express étrend-kiegészítő por tasakban édesítőszerrel 10x leírása, használati útmutató

Kiszerelés10x tasakban

Magne B6 Express étrend-kiegészítő por tasakban édesítőszerrel 10x

Express segítség! Segít, hogy jobban bírd!

A Magne B6 Express-ben lévő kétféle magnéziumsó (magnézium-pidolát, magnézium-oxid) és a B6-viamin segítséget nyújthat a fáradtság és kifáradás esetén is.A magnézium az emberi szervezet számára alapvető fontosságú ásványi anyag, mely hozzájárul a normál pszichológiai funkció és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a normál izomműködéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, illetve a kiegyensúlyozott lelkiállapot fenntartásához, valamint segíthet a fáradtság és kifáradás csökkentésében.

A készítmény kétféle magnéziumsót (magnézium-pidolát, magnézium-oxid) és B6-vitamint tartalmaz. A Magne B6 Express étrend-kiegészítő por tasakban édesítőszerrel nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény felnőtteknek ajánlott.


Egyéb
Besorolás típusa Magnézium pótlás

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!