Micovag Plus hüvelykúp 10x
3,942 Ft
Elérhető: Raktáron

Darab:

A hüvely gombás megbetegedéseinek kiegészítő kezelésére, a kellemetlen tünetek enyhítésére.

A Micovag Plus hüvelykúp a hüvely gombás megbetegedéseinek kiegészítő kezelésére javasolt. Bórsav és tejsav tartalma segíti helyreállítani a hüvelyi pH-értéket, ami ily módon képes a gombák szaporodásának gátat szabni.

A kamilla illóolajából származó bizabolol pedig nyugtató hatásának köszönhetően enyhíti a kellemetlen viszketést és égő érzést. Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Micovag Plus hüvelykúp 


Mi a Micovag Plus?
A Micovag Plus hüvelykúp a hüvely gombás megbetegedéseinek kiegészítő kezelésére javasolt orvostechnikai eszköz. Helyreállítja és normalizálja a hüvelyi pH-értéket, ami megakadályozza a kórokozó mikroorganizmusok megtelepedését. Nyugtató hatásának köszönhetően pedig enyhíti a kellemetlen viszketést és égő érzést a hüvelyben. 


Hogyan kell alkalmazni a Micovag Plus hüvelykúpot?
A Micovag Plus a hüvely gombás megbetegedéseinek kiegészítő kezelésére javasolt hüvelykúp. Hüvelygomba, azaz candisiasis esetén – ha az orvos másképpen nem rendeli –, naponta egy hüvelykúpot alkalmazzon, lehetőleg az esti órákban, lefekvés előtt. A Micovag Plus 2 grammos hüvelykúp 10 darabos kiszerelésben kapható. Használata előtt mosson kezet, majd vegyen ki egy kúpot a fóliacsomagolásból a két előre kialakított szárny széthúzásával, és helyezze be mélyen a hüvelybe. A művelet befejeztével ismét mosson kezet.
A kúp vivőanyaga (glicerin) nem szívódik fel, hanem kiürül a hüvelyből, ezért a kezelés időtartama alatt szükség szerint használhat tisztasági betétet.
A Micovag Plus hüvelykúp más készítményekkel való kölcsönhatásai nem ismertek, ezért ha más hüvelyi készítményt (kúpot, egyéb gyógyszert) is használ, az együttes alkalmazást beszélje meg orvosával. Ha ön terhes vagy szoptat, a Micovag Plus használata előtt feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát. Ne használja a készítményt, ha túlérzékeny annak bármely összetevőjére.
Fontos tudni, hogy bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen, ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja. Ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Ha egyéb nemkívánatos hatást tapasztal, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

 
A Micovag Plus hüvelykúp hatóanyagai
A Micovag Plus egyik fő hatóanyaga a kamilla gyógynövényből származó illóolaj, a bizabolol csökkenti a gyulladást, emellett nyugtató hatású, enyhíti a kellemetlen viszketést és égő érzést. A készítmény tejsavat is tartalmaz, amely elősegíti a hüvelyflóra természetes, savas közegének helyreállítását. A hüvelykúpban található bórsav szintén közrejátszik a hüvelyi pH normalizálásában, ezáltal képes a gombák szaporodásának gátat szabni. A hüvelykúpban lévő E-vitamin antioxidáns és sejtvédő tulajdonságairól ismert.


Egyéb
Besorolás típusa Orvostechnikai eszköz

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!