CH Alpha ivóampulla 30db
12,500 Ft
Elérhető: Raktáron

Darab:

            CH Alpha ivóampulla 30db

CH Alpha Speciális Kollagén Peptidek ivóampullákba töltve - 1 havi adag (1 dobozban 30 db - 25 ml-es ivóampulla található)

30 db-os ivóampulla; GELITA Health termék az ízületek egészségéért.

Hatóanyagok egy napi adagban (1 ivóampulla): 10 000 mg Fortigel kollagénpeptid, 60 mg C vitamin. Korszerű kutatási eredmények felhasználásával kifejlesztett, szabadalmaztatott eljárással előállított, klinikailag tesztelt bioaktív hidrolizált folyékony kollagént - Fortigel kollagénpeptideket tartalmazó készítmény a porcok és ízületek számára.

A kollagén az ízületi porc egyik meghatározó szerkezeti eleme, fontos aminosavakat szolgáltat a porcok felépítéséhez. Az ízületek porcfelszínének sérülése, helytelen mozgása, túlterhelése, intenzívebb sport alatti igénybevétele során, vagy a kor előrehaladtával, amikor szervezet már nem termel elegendő kollagént a porcok, ízületek épségben tartásához, a csontvégeket borító porcok részben vagy egészben elvékonyodhatnaknak, elkopnak, ami jelentősen ronthatja az életminőséget.

A CH-Alpha Speciális Kollagén Peptideket számos humán klinikai vizsgálatban használták nagy sikerrel, napi 10 000 mg-os dózisban - a bioaktív kollagénpeptidek segítik az ízületi porcszövet saját kollagén-szintézisét, a kollagénpeptidek ízületekre gyakorolt pozitív hatását a hozzáadott C-vitamin pedig tovább fokozza.

A CH-Alpha kúraszerű fogyasztása ajánlott: nehéz fizikai munkát végzőknek, időseknek, sportolóknak, túlsúlyos személyeknek a maximális ízületi rugalmasság fenntartása érdekében.

A készítményt javasolt legalább 3 hónapig folyamatosan (naponta egyszer) szedni, legjobb reggeli közben vagy után elfogyasztani. A készítmény fogyasztása során fokozott folyadékbevitel ajánlott!

A CH-Alpha fogyasztása során nem észleltek semmilyen kellemetlen mellékhatást. A termék kúraszerűen, hosszútávon is fogyasztható.

Kiszerelés: 25 ml-es ivóampulla, 30 db - egy havi adag.

Egyéb
Besorolás típusa Vény nélkül kapható
Hatóanyag Kollagén

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!